Loppemarked høst 2020

Det er snart tid for høstens loppemarked! Huseby skoles musikkorps holder sitt loppemarked 17. og 18. oktober 2020.

I år blir loppemarkedet holdt utendørs pga. COVID-19. Loppemarkedet følger gjeldende regler for smittevern. Se informasjon lenger ned på siden. 

Vi tar i år kun imot betaling via VIPPS #10451

Her kan du gjøre skikkelige loppekupp i våre velfylte boder! Lørdag 17. oktober holder vi åpent fra kl. 11.00 til 16.00, søndag fra kl. 11.00 til 15.00. Vi prøver å få til auksjon kl. 13. 

Velkommen!

Det kommer inn mange fine ting til vårt loppemarked. Alt fra kule klær til vinyl-skatter, smykker og morsomme leker. På vår auksjon kan du få tak i virkelig sjeldne ting. Det som selges på auksjon er utstilt fra loppemarkedet åpner, slik at du kan få et ordentlig inntrykk av gjenstandene på forhånd.

Innimellom kjøpene kan du nyte kaffe og vafler i vår utekafé.

Vi gjør det vi kan for at DU skal få en trivelig loppemarkedsopplevelse.

Takk for at du bidrar til vårt loppemarked! Inntektene herfra gir oss mulighet til å gi profesjonell undervisning til musikantene våre!

Ønsker du å levere lopper? Klikk her for info.

 

SMITTEVERN VED LOPPEMARKEDET HØST 2020

Gjennomføring av loppemarkedet krever at alle følger prinsippene om god hånd- og hostehygiene og at man holder minst én meter avstand til andre. Er man syk/har symptomer på sykdom, er det ikke tillatt å komme inn på loppemarkedet. Da skal man holde seg hjemme!

Det vil være oppmerking og vakthold som ivaretar avstander ved ankomst. Innslipp vil løpende bli tilpasset det antallet som til enhver tid er forsvarlig, ut fra smittevern, å ha inne på loppemarkedet samtidig. 

Ved ankomst oppfordrer vi alle til å registrere seg ved å scanne QR-kode med telefonen. Vi oppfordrer også alle til å benytte munnbind både ved inngang og inne på loppemarkedet. Munnbind vil bli å få kjøpt ved inngangen. 

Det vil også være antibac tilgjengelig ved inngang og ved samtlige boder, og vi oppfordrer alle om løpende å benytte antibac.

Norges Musikkorps Forbund har i samarbeid med Folkehelseinstituttet laget veileder for smittevern på loppemarkeder som alle korps skal følge. 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.