Dirigenter

 

Hovedkorpset

_______________________________________________________________________________________________

David Hveem

Tlf.: 916 74 907       Email: david@stabo.no

 

David Hveem er utdannet musikkpedagog og bassist fra Norges Musikkhøgskole og er ny dirigent for Hovedkorpset i Huseby Skoles Musikkorps fra høsten 2018.

Han er mye benyttet som dirigent for korps og storband over mange år, herunder i «superstorbandet» Bjørvika Business Band, i Jaren Hornmusikkforening og Eina Musikkforening.

David har lang fartstid som klarinettist og bassklarinettist i korps, herunder i Christiania Blåseensemble (Norgesmester i janitsjar 2018), og har i tillegg spilt mye forskjellig musikk med en rekke ensembler. Han er også kantor i Vålerenga kirke.

Han er i musikkmiljøene ansett som en meget dyktig arrangør for korps og storband, som Huseby Skoles Musikkorps får stor glede av fremover. Han skriver smakfulle arrangementer basert på hvert instruments egenart, klanglige variasjonsmuligheter og evner å sette korpsets ulike instrumentgrupper sammen og opp mot hverandre på en velklingende måte uten å gjøre musikken utilgjengelig eller for vanskelig for den jevne korpsmusikant.

David sitter i regionstyret for NMF Hedmark og Oppland og i NMFs forbundsstyre.

 

 

Juniorkorpset og Aspirantkorpset

___________________________________________________________________________________________

Ingrid Thorstensen

Tlf.: 41419609        Email: Ingrid.thorstensen@gmail.com

 

 

Ingrid Thorstensen er utdannet ved University of Wyoming i USA (bachelor i musikkpedagogikk), og University of Limerick i USA (master i musikkterapi). Hun har jobbet som musikkskolelærer ved Redemptorist Centre of Music og Peter Dee’s Academy of Music i Limerick i Irland, med elever både innen klassisk musikk og irsk folkemusikk.

I 2014-2016 var hun på utveksling gjennom Fredskorpset FK Norway hos Field Band Foundation i Sør-Afrika hvor hun jobbet med musikklærere og korpsdirigenter for å forbedre kunnskap om hvordan deltakelse i musikkaktiviteter kan ha en helsefremmende effekt.

Ingrid har dirigert aspirantkorpset i Huseby Skoles Musikkorps siden høsten 2016, og kommer til å ha både aspirantkorpset og juniorkorpset fra høsten 2018. I tillegg vikarierer hun som aspirant- og juniorkorpsdirigent i Lilleborg Skoles Musikkorps i 2018/19.