Dirigenter

 

Hovedkorpset

_______________________________________________________________________________________________

Eldar Nilsen

Tlf.: 900 54 012

 

Høsten 2019 ble Major Eldar Nilsen musikalsk ansvarlig og fast dirigent for Hovedkorpset. Eldar har bla bakgrunn fra en rekke symfoniorkester og var dirigent for Gardemusikken i 12 år. Med Eldar som dirigent får musikantene en forsmak på hva det vil si å spille i Gardemusikken. Eldar er i dag også dirigent for Heimevernets Musikkorps (HV02).
Det er en stor ære å ha Eldar som dirigent. Eldar er en meget dyktig og inspirerende dirigent som sprer glede, energi og kvalitet til korpsets musikere. En øvelse med Eldar er alltid motiverende og lærerik!

 

Juniorkorpset

___________________________________________________________________________________________

Carl Anders Nilsen

Tlf.: 97671026      Email: post@carlnilsen.com

 

 

Carl Nilsen (f. 1992) er utdannet klarinettist fra Barratt Dues Musikkinstitutt og orkesterdirigent med mastergrad fra Norges Musikkhøgskole.

Nilsen hadde prof. Ole Kristian Ruud som veileder og har også studert privat med Alf Årdal og Leonid Grin, samt deltatt på mesterklasser med dirigenter som Paavo Järvi, Kurt Masur og Juanjo Mehna m.fl.

Som dirigent har han samarbeidet med flere av landets profesjonelle ensembler og er kunstnerisk leder for Norsk Jazzorkester. Han arbeider innen mange genrer og har gjort tv-produksjoner samt opptrådd med kjente artister, også som komponist og arrangør.

Som pedagog har Nilsen blant annet arbeidet med Musikk på Majorstua, Norsk barnesymfoniorkester, Barratt Dues Musikkinstitutt, Valdres Sommersymfoni, Sommerkurs i regi av Norges Musikkorps Forbund og arbeidet med Sparebankstiftelsen – Dextra Musica. Carl Nilsen er ambassadør for Playing for A Future.

 

Aspirantkorpset

___________________________________________________________________________________________

Ingrid Thorstensen

Tlf.: 41419609        Email: Ingrid.thorstensen@gmail.com

 

Ingrid Thorstensen er utdannet ved University of Wyoming i USA (bachelor i musikkpedagogikk), og University of Limerick i USA (master i musikkterapi). Hun har jobbet som musikkskolelærer ved Redemptorist Centre of Music og Peter Dee’s Academy of Music i Limerick i Irland, med elever både innen klassisk musikk og irsk folkemusikk.

I 2014-2016 var hun på utveksling gjennom Fredskorpset FK Norway hos Field Band Foundation i Sør-Afrika hvor hun jobbet med musikklærere og korpsdirigenter for å forbedre kunnskap om hvordan deltakelse i musikkaktiviteter kan ha en helsefremmende effekt.

Ingrid har dirigert aspirantkorpset i Huseby Skoles Musikkorps siden høsten 2016, og kommer til å ha både aspirantkorpset og juniorkorpset fra høsten 2018. I tillegg vikarierer hun som aspirant- og juniorkorpsdirigent i Lilleborg Skoles Musikkorps i 2018/19.