Loppemarked vår 2021 – Ny dato! Lørdag 29.5

NB! Smittesituasjonen vurderes kontinuerlig og dersom det ikke er tilrådelig å gjennomføre loppemarked den aktuelle helgen, vil dato for vårens loppemarked flyttes.

Loppemarkedet blir holdt utendørs pga. COVID-19. Vi følger gjeldende regler for smittevern. Se informasjon lenger ned på siden. 

Vi tar kun imot betaling via VIPPS #10451

Velkommen!

Det kommer inn mange fine ting til vårt loppemarked. Alt fra kule klær til vinyl-skatter, smykker og morsomme leker. På vår auksjon kan du få tak i virkelig sjeldne ting. Det som selges på auksjon er utstilt fra loppemarkedet åpner, slik at du kan få et ordentlig inntrykk av gjenstandene på forhånd.

Innimellom kjøpene kan du nyte kaffe og vafler i vår utekafé.

Vi gjør det vi kan for at DU skal få en trivelig loppemarkedsopplevelse.

Takk for at du bidrar til vårt loppemarked! Inntektene herfra gir oss mulighet til å gi profesjonell undervisning til musikantene våre!

Ønsker du å levere lopper? Klikk her for info.

 

SMITTEVERN VED LOPPEMARKEDET

Gjennomføring av loppemarkedet krever at alle følger prinsippene om god hånd- og hostehygiene og at man holder minst én meter avstand til andre. Er man syk/har symptomer på sykdom, er det ikke tillatt å komme inn på loppemarkedet. Da skal man holde seg hjemme!

Det vil være oppmerking og vakthold som ivaretar avstander ved ankomst. Innslipp vil løpende bli tilpasset det antallet som til enhver tid er forsvarlig, ut fra smittevern, å ha inne på loppemarkedet samtidig.

Ved ankomst oppfordrer vi alle til å registrere seg ved å scanne QR-kode med telefonen. Vi oppfordrer også alle til å benytte munnbind både ved inngang og inne på loppemarkedet. Munnbind vil bli å få kjøpt ved inngangen.

Det vil være håndsprit tilgjengelig ved inngang og ved samtlige boder, og vi oppfordrer alle om løpende å benytte håndspriten.

Norges Musikkorps Forbund har i samarbeid med Folkehelseinstituttet laget veileder for smittevern på loppemarkeder som alle korps skal følge.

  Loppemarked huseby skole

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *