Vil du bli med i korps?

17. mai nærmer seg, en stor dag for alle skolekorps. Kanskje du har lyst til å bli med i korps eller kjenner noen som har lyst? Nå tar Huseby skoles musikkorps i mot nye musikanter.

Huseby skoles musikkorps er korpset for Huseby og Holmen skole. Vi øver hver torsdag gjennom hele skoleåret, og tilbyr vi musikkundervisning med høyt kvalifiserte instruktører.

I korpset får du utviklet musikalske ferdigheter, og du får være med på mye sosialt. Vi har konserter, deltar på konkurranser og reiser på turer. Og vi har et veldig bra samarbeid med Gardemusikken!

Har du lyst til å begynne hos oss eller kjenner noen som vil begynne i korps? Kom på vårt uforpliktende informasjonsmøte!

Informasjonsmøte 27. mai kl. 18.00

Torsdag 27.mai klokken 18:00 inviterer vi til uforpliktende informasjonsmøte for barn og foreldre i førsteklassegangen. Informasjonsmøtet blir kort og deretter blir det mulighet for å prøve ut de ulike instrumentene i korpset. Du får også truffet noen musikanter og instruktører. Vi er ferdige mellom 19 og 19:30. Vi ser gjerne at de som er interessert melder seg på ved å fylle ut skjemaet under.  Vår målgruppe er alle barn på Huseby og Holmen skole fra dagens 1.klasse og oppover.

Innmeldingsskjema

Vi har gjort det enkelt å melde seg inn i Huseby skoles musikkorps. Du kan melde deg inn på nett ved å bruke vårt innmeldingsskjema

Velkommen til Huseby skoles musikkorps!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.